De nieuwe bestemmingen

Onze contactpersonen zijn continu op zoek naar nieuwe ziekenhuizen en klinieken waarmee we kunnen samenwerken. Ze benaderen artsen in Oekraïne en inventariseren aan welke middelen de grootste behoefte is. Hierdoor komen er elke levering weer nieuwe bestemmingen bij!

Pervomaiskaya City Hospital is een ziekenhuis met 220 bedden, op slechts 40 km van de frontlinie. Omdat zij veel vluchtelingen uit de regio verzorgen, is er nu een intensive care gemaakt. Behalve acuut gewonde patiënten op te vangen, behandelen zij ook ook vluchtelingen met ernstige chronische ziekten. Behalve een IC is er ook een grote chirurgie- en verloskundige afdeling. We zijn dan ook blij dat we al deze 3 pakketten aan hen hebben kunnen leveren!

Pervomaysk

Ook hebben we voor het eerst geleverd aan Oleksandriv Hospital. Dit ziekenhuis is al sinds 1986 het belangrijkste ziekenhuis in de regio Oleksandrivka. Het ziekenhuis telt 5 verdiepingen en heeft 125 bedden verdeeld over 7 afdelingen. Omdat zij veel vluchtelingen opvangen ontvingen zij vorige week een maternity kit.

Oleksandrivka

Ook in Pavlograd zijn de benodigde spullen gearriveerd. Het Pavlograd Maternity Hospital is een kliniek niet ver van de frontlinie. Onze eerste levering aan hen bestond uit 1 surgery kit, 1 maternity kit en 1 primary care kit.

Pavlohrad

1 Interagency Emergency Health Kit werd verstuurd naar een SVOI. Dit is een NGO in Zaporizhzhia, zij bieden hulp aan mensen in opvangcentra. Ze zijn erg blij met die enorme pakket!

SVOI

Wilt u de inhoud van de kits nog eens nalezen? Klik dan hier. Wilt u bijdragen aan de volgende zending? Iedere donatie is welkom!

mail 3

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima